Kommunalt tilskudd til lag, foreninger og arrangementer 2020

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 14.02.2020 09:35:27 | Emneord (los) forsiden
Engersjøen%20i%20solnedgang%20-%20vinter

​Engersjøen i solnedgang. Foto: Anzhelika Rønning.

​Kommunestyret i Engerdal vedtok i sitt budsjettmøte i desember at det skulle avsettes noe midler på budsjettet for 2020 for tilskudd til lag og foreninger og arrangementer. Med bakgrunn i kommunestyrets budsjettvedtak lyses herved ut tilskudd til lag, foreninger og arrangementer.

​Søknader om støtte til lag, foreninger og arrangementer for 2020 sendes Engerdal kommune med søknadsfrist 20. februar. Det henstilles om å søke elektronisk ved å benytte søknadsskjema på kommunes hjemmeside.

For eventuell informasjon eller konkrete spørsmål, ta kontakt med avdeling Støtte og Utvikling v/Bjarne Granli på telefon 913 85 991.

Sist oppdatert: 14.02.2020 09:39:47