Kommunale avgifter termin 1-2019

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Kommunale%20avgifter

​Engerdal kommune har nå fakturert kommunale avgifter termin 1 med forfall den 19.03.19.

Fakturaene blir distribuert via Multicanal og sendes ut etter forskjellige kriterier.

Et av kriteriene er faktura i Vipps. Det viser seg at når Vipps oppdaterer sin App blir valg i innstillinger om å IKKE motta faktura i Vipps borte. Våre kunder må være obs på at de kan ha fått faktura i Vipps og hvis de da avviser den der, så finner de den sannsynligvis ikke i banken etterpå. Har den blitt borte kan dere ta kontakt med økonomikontoret for en kopi av fakturaen.

Engerdal kommune beklager ulempen dette kan medføre, men det er dessverre noe vi ikke rår over da dette er avtaler mellom våre kunder og deres banker.

Sist oppdatert: 07.03.2019 10:14:43