Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Kjenner du et barn som er glad til å tegne, male eller skrive?

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
barnetegning

​​Kjenner du et barn som er glad i​ å tegne, male eller skrive? Nå er det tid for å holde avstand, bry seg om hverandre på nye måter og kreativiteten må få blomstre. Beboerne på sykehjemmet synes tiden begynner å bli litt lang, men kanskje vi kan lyse opp hverdagen litt? Kanskje har ditt barn lyst til å tegne, skrive et dikt eller et brev, male et bilde eller noe annet kreativt og sende til sykehjemmet? Da hadde de blitt kjempeglad!

Nå er det tid for å holde avstand, bry seg om hverandre på nye måter og kreativiteten må få blomstre. Beboerne på sykehjemmet synes tiden begynner å bli litt lang, men kanskje vi kan lyse opp hverdagen litt? Kanskje har ditt barn lyst til å tegne, skrive et dikt eller et brev, male et bilde eller noe annet kreativt og sende til sykehjemmet?

 

Da hadde de blitt kjempeglad! Vi oppfordrer nå alle barn, og voksne hvis noen har lyst, til å sende post til sykehjemmet. Posten kan også legges direkte i postkassene på sykehjemmet, henholdsvis utenfor dørene på Fjellblikk og Nilstrøa.

 

Sendes til: Hjemmesykepleien Engerdal v/ Kine Vestad Nilstrøa 9 2443 Drevsjø eller: Engerdal sykehjem v/ Kristin Opgård Nilstrøa 9 2443

 

Merk konvolutten med alder på avsender, i tillegg til hva brevet inneholder. For eksempel, «7 år, tegning» eller «11 år, dikt». Merk også konvolutten med ønsket avdeling hvis det er vesentlig – Solgløtt, Nilstrøa eller Fjellblikk.

 

Initiativ fra Engerdal Frivilligsentral

Sist oppdatert: 30.03.2020 12:35:24