Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Kirkekonsert tirsdag 6. oktober i Engerdal kirke

Engerdal%20kirke

​Engerdal kirke

Tirsdag 6. oktober kan vi ønske velkommen til en musikalsk opplevelse vi aldri tidligere har hatt mulighet til å tilby her i Engerdal! De polske verdensartistene Teresa Kaban (piano) og Henryk Blazej (fløyte) kommer til Engerdal.​


De er høyt utdannede klassiske musikere fra Music Academy in Cracow og turnerer over hele verden. De har opptrådt i konserthaller som Carnegie Hall, St. Martin-in the Fields etc. De har deltatt på utallige opptredener for radio og TV i både Polen, USA og mange land ellers i Europa. I forbindelse med at de er i Norge på en turne har vi fått den eksklusive muligheten til å oppleve dem også her i Engerdal!

 

Henryk Blazej.jpg 

Henryk Blazej

 

Teresa Kaban.jpg 

Teresa Kaban

 

De blir invitert til å gi leksjoner og undervise i masterclasser på konservatorier og universiteter over hele verden. Vi har vært så fantastisk heldig å dem til å holde et lite miniseminar med noen elever fra kulturskola på ettermiddagen.. Det blir avslutningsvis en konsert i Engerdal kirke klokka 19.00. De vil her presentere et variert program med tittel «Musical coctail» med både piano solostykker og fløyte og piano-duo. På denne konserten vil også elevene fra kulturskola delta.

Billetter kirkekonserten: Barn og pensjonister kr 100,- Øvrige voksne kr 200,- Billetter selges ved inngangen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen og håper mange vil benytte muligheten til å få en opplevelse av en musikalsk verden vi ikke så ofte får ta del i her i vårt distrikt!

Sist oppdatert: 28.09.2015 15:25:49