Kakelotteri for TV-aksjon 2016

Baker kaker

Elever på voksenopplæringen baker kaker til kakelotteriet

​Engerdal voksenopplæringssenter og Drevsjø statlige mottak for asylsøkere samarbeider i år som mange år før om et bidrag til TV-aksjonen.
Fredag 21. oktober arrangerer vi felles kakelotteri ved Coop Engerdal og Joker på Drevsjø fra kl. 10.30- og utover.

Det vil også bli anledning til å kjøpe seg Samboza til lunsj eller kanskje middag!

Årets TV-aksjon sitt formål; Røde kors sitt hjelpearbeid i mange krigsherjede land, er meget relevant for de fleste av våre elever. Alle deltar i aksjonen med stort engasjement.

Elever, beboere og ansatte er nå godt i gang med kakebaking og sambozaproduksjon.
Bakermester Vigdis Hugubakken deler her sin bakekunst og gode oppskrifter med elevene.

Vi håper mange bidrar med å kjøpe lodd, og kjøpe Samboza på standene ved butikkene på fredag, slik at vi kan gi en stor gave til Røde kors.

Hilsen oss på Drevsjø mottak og voksenopplæringa.

Sist oppdatert: 20.10.2016 10:49:02