Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Juleprinsessen og tidstyvene

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Juleprinsesen%20og%20tidstyvene

​Juleprinsessen og tidstyvene er en musikal av Harriet Kjus Müller-Tyl og kan oppleves i hallen på EBUS, lørdag 15. desember kl. 17.00.

​Juleprinsessen og tidstyvene er en musikal for barn om vennskap og samarbeid, om å være annerledes og bli utestengt, om stress og det som stjeler tiden fra både barn og voksne.
Her er det julestemning og julestress, men til slutt finner barn og voksne ut hva som VIRKELIG er viktig med julen; nemlig å være sammen og å åpne døren for dem som er alene og utenfor.

Handlingen foregår i en liten norsk by dit jenta Marie akkurat har flyttet. Det som ikke er helt vanlig med henne, er at hun er Julenissens hemmelige hjelper. På julaften hjelper hun ham med å dele ut pakker. I år har julenissen gitt henne en ekstra oppgave; han har sagt at hun må hjelpe ham med å finne og fange «de som stjeler TID, DRØMMER, VARME, KJÆRLIGHET OG JULEFRYD». Og når du spør om hvem det er, så sier han «de kaller seg TIDSTYVENE!» og at «du trenger nok hjelpere i år, Juleprinsesse». Men det er ikke så lett hverken å skulle fange noen eller å finne seg hjelpere når man akkurat har flyttet til et nytt sted...

 

Priser

Voksne: kr. 100,-

Barn: gratis

Sist oppdatert: 30.11.2018 12:33:55