Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Johnny Cach konsert/show

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
johnny%20cach%20show
​Lørdag 8. november kl 17.00 inviteres det til Johhny Cach konsert/show i Engerdal kirke med Frode Bredeli Aarsborg som forteller og synger.  Han har med seg På Kristiansen på bass og Arnfinn Tørrisen på gitar.

​Ring of Fire  -  historien, musikken og livet til Johnny Cash
«Det er tøft å dra tilbake til det trekvite huset jeg bodde i. Hvert rom, hvert vindu, hver vegg har  sine minner. Noen får en nesten til å gråte.»,

Slik starter den spennende og gripende historien om livet til mannen som alle vet hvem er når en hører; HELLO I`M JOHNNY CASH.
Publikum blir tatt med på en reise tilbake i tid, fra Cash sin oppvekst i fattige kår, gjennom et turbulent liv med religiøs tro, rusmisbruk, personlige tragedier og en musikalsk karriere som svingte opp og ned. Han var sammen med Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins noen av pionerene innen rockabilly og rock`n roll. Musikken dreide seg etter hvert seg mot country og som den historieforteller han var, ble han ble omfavnet av alle musikere og artister uansett sjanger.
Cash fikk et stort comeback på 90 tallet under samarbeidet med Rick Rubin, og som toppet seg med Cash sin opptreden under Glastonbury festivalen i England der han ble hyllet som den musikalske storheten han er.

Frode Bredeli Aarsbog med sin lange musikalske erfaring trer inn i rollen som forteller og synger sangene som Johnny Cash enten har skrevet eller spilt inn. Han synger sangene og forteller historien på en sånn overbevisende måte, at stemningen skifter vekselsvis mellom latter og tårer blant publikum.
Med seg har han Pål Kristiansen- bass og Arnfinn Tørrisen- gitar. Dette blir samme besetning som Johnny Cash hadde i starten av sin karriere, 2 gitarer og kontrabass,  og sammen kler de lydbildet med sin karakteriske boom-chicka-bom lyd fra Folsom Prison til Hurt.
- all your life, you will be faced with a choice. You can choose love or hate...    I choose love!
John R. Cash
Inngang kr  200,-

 

Velkommen!

 

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:18