Invitasjon til kurs i natur- og kulturformidling

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Natur-%20og%20kulturformidling

Lær nye formidlingsteknikker. Øk kvaliteten på gjestens opplevelser. Få bedre kontakt med dine gjester​.

Kurset er fra 29.-30. mai fra kl. 9-16 på Gammelskula, Storvegen 4 i Trysil.

​Natur- og kulturformidling, eller «Heritage Interpretation» som det heter på engelsk, er en
form for historiefortelling som skaper merverdi for opplevelser og produkter. Dette er basert
på en internasjonal fagtradisjon som bl.a. brukes i amerikanske og engelske nasjonalparker.
Det er en kreativ tilnærming til vertskap og guiding som:

• Øker din bevissthet for formidling og bedrer dine ferdigheter
  • Avslører betydningen av natur- og kulturfenomener og setter de besøkende i direkte
    kontakt med disse i ditt nærområde.
  • Skaper interesse hos gjestene og relaterer opplevelsen til deres egen kunnskap, erfaring og
    verdier.

På kurset skal vi:

• Utvikle vår kommunikasjon mot besøkende og kunder
  • Gjøre kreative øvelser ute og inne som skaper bevissthet og bygger formidlingsferdigheter
  • Få gode eksempel på hvordan god formidling kan kombineres med reiselivsprodukter
  • Tid og oppfølging for en egen plan for opplevingsutvikling

Første gang i Skandinavia

Dette kurset fra Interpret Europe arrangeres nå for første gang i Skandinavia. Kristian Bjørnstad er sertifisert kursleder og Norgeskoordinator for Interpret Europe (www.interpret-europe.net)

Har du spørsmål om kurset, ta kontakt på epost: kristian@trysilvassdraget.no

Arrangør: SITE Destination

Pris

NOK 1.200 for deltagere fra Trysil, Engerdal, Sälen og Idre. Prisen inkluderer faglig program, lunsj, kaffe og medlemskap i Interpret Europe.

Frist for påmelding er 19. mai 2017.

Målgruppe
Aktive i besøksnæring som har lyst til å guide og har erfaring med personlig kontakt med gjester. Fordel men ikke krav å ha erfaring fra vertskap- eller guideoppgaver.

SITE destisasjon.jpg

Sist oppdatert: 04.05.2017 13:50:04