Informasjonsmøte om flyplassen 8. mai

ScandinavianMountains
Scandinavian Mountains og Sälen Trysil Airport Center blir presentert på et åpent møte på Radisson Blu Resort Trysil torsdag 8. mai kl 19-21.

​​Det er de fire samarbeidskommunenes destinasjonsselskap som arrangerer møtet. Alle er velkomne, og det er ingen påmelding.

- Benytt muligheten til å stille spørsmål og gi oss innspill på hva som bør kartlegges videre, sier Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil.

Viktig møte
- Det er viktig for oss å få informert folk om behovet for å nå nye markeder og utvikle oss videre, og at det er det som hensikten med å bygge en flyplass oppi skogen her, sier ordfører Ole Martin Norderhaug.

Deltakere
I tillegg til Sanaker Lohne og ordføreren kommer Bo Halvardsson fra Skistar og Charlotte Skott fra Destination Sälenfjällen for å fortelle siste nytt om Airport Center-prosjektet.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:20