Informasjonsmøte om flyplass

ScandinavianMountains
​Sälen Trysil Airport Center blir presentert på et åpent møte i Experium i Lindvallen i Sälen tirsdag 1. april. Det settes opp gratis buss hvis interessen er stor nok.

​Det er de fire samarbeidskommunenes destinasjonsselskap som arrangerer møtet.

- Det er et åpent møte om utviklingen av regionen på norsk og svensk side, om status for Sälen Trysil Airport Center samt diskusjon og spørsmål. Møterammen er kl 19-21, sier Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil.

Viktig møte
- Vi som er aktive i prosjektet fra norsk side vil være til stede. Det er meg, ordfører Ole Martin Norderhaug, Helge Bonden, daglig leder i Skistar Trysil og Mia Faldmo, daglig leder i Destinasjon Femund Engerdal, opplyser Lohne som oppfordrer alle som bor i, eller driver virksomhet i regionen om å benytte anledningen til å stille spørsmål om destinasjonsutviklingen.

Buss
Møtet er åpent for alle, og det er ikke nødvendig med påmelding. Men dersom interessen er stor nok, vil det bli satt opp gratis busser med avreise fra Narvesen Trysil kl 17.30 og Femundsenden kl 16. Til bussen trenger Destinasjon Trysil påmelding enten til info@trysil.com eller på sms til 48 15 18 22 innen mandag 31. mars kl 12.

Nærmere om temaene og foredragsholderne på møtet i Lindvallen ser du i dokumentet til høyre

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:15