Informasjonsmøte om Nato-øvelsen Trident Juncture 2018

soldat i kamuflasje

​I oktober og november 2018 vil Norge være vertsnasjon for Nato-øvelsen Trident Juncture, en av alliansens største øvelser. Engerdal kommune inviterer til informasjonsmøte i Engerdal samfunnshus, torsdag 14. juni kl 18.00

​Rundt 40.000 soldater, ca. 130 fly og ca. 60 fartøyer vil delta i øvelsen. Den militære aktiviteten vil være synlig fra midten av august til midten av desember i forbindelse med frakting av materiell og personell. Størstedelen av øvelsen foregår i perioden 25. oktober til 7. november. Men, det blir mye transport av personell og materiell både før og etter øvelsen.

Les mer om øvelsen på forsvaret sin sine her.

HV-05 vil fortelle om øvelsen, aktiviteter, hvor og når og hvordan dette vil bli synlig i kommunen og Østerdalen. Det er anledning til å stille spørsmål og kommentarer.
Fylkesmannen og øvrige regionale etater vil være til stede i møtet. Arrangementet vil ha en tidsramme på inntil 1,5 time.

Det blir enkel bevertning - vel møtt!

Sist oppdatert: 29.05.2018 15:18:12