Informasjon om ny renovasjonsordning

Avfallsdunker

​​Høsten 2020 endrer vi måten vi samler inn avfall fra husholdninger i Fjellregionen. Det er den største endringen siden vi startet med kildesortering i 1999, og betyr at du også må gjøre endringer hjemme hos deg. Den nye ordningen starter i september, så du har god tid til å finne løsninger som fungerer hos deg.​

Den viktigste endringen er at det nå blir kildesortering av matavfall. I tillegg gjør vi det enklere å sortere papp og papir, og vi innfører henteordning for glass- og metallemballasje. Det betyr at du ikke lenger behøver å dra til returpunktet med dette avfallet. Målet er mer og enklere kildesortering, i tråd med nasjonale og europeiske målsettinger om å redusere klimagassutslipp, og utnytte ressursene i avfallet på en bedre måte.

Les mer i informasjonsbrevet – til alle husstander under mer informasjon.  Her står det mye viktig informasjon.

Også dokumentet; ofte stilte spørsmål vil være til god hjelp.

Ordningen med nye dunker skal tas i bruk fra august og vil bli levert ut i løpet av sommeren.​

Sist oppdatert: 26.03.2020 09:11:50