Informasjon fra kommunelege og enhetsleder helse og velferd angående coronavirus

coronavirus-4817450_1920

Engerdal kommune følger nasjonale tilrådinger fra helsedirektoratet når det gjelder Coronavirus, covid-19. ​

Folkehelseinstituttet legger daglig ut informasjon på sine nettsider med råd og veiledning til befolkningen. Helsepersonell i Engerdal kommune forholder seg også til denne informasjonen og følger faglige råd for forebygging av smitte.

Dersom du mistenker at du kan være smittet, for eksempel dersom du har oppholdt deg i områder med smitteutbrudd – tar du kontakt med fastlege / legevakt pr telefon før du oppsøker legekontoret.
Kommunen har godkjent smittevernplanverk som er nyere enn 2015 og hvor pandemiplan er revidert i 2019/2020. Legetjeneste og andre ansatte i helsetjenesten er kjent med hvordan oppdagede tilfeller av viruset skal håndteres og hvilke tiltak som iverksettes.

Sist oppdatert: 27.02.2020 08:45:38