Frivilligsentralen vil gjerne hjelpe deg!

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Frivilligsentralen%20logo

Engerdal Frivilligsentral er til for å hjelpe akkurat deg. Er det noe du trenger hjelp til er det bare å ringe 47 97 30 20, det kan være besøksvenn, butikkhjelp, følgehjelp eller kanskje du trenger hjelp til sying, snømåking, vindusvask eller andre praktiske gjøremål. Ta kontakt så kanskje vi kan hjelpe akkurat deg!

​Frivilligsentralen er en møteplass for alle som har lyst til å treffe andre, uansett om du er medlem i en frivillig organisasjon, lag og forening eller ikke. Det er ingen aldersgrense, og du kan bo hvor som helst i kommunen for å komme hit. Alle er hjertelig velkommen til det som foregår av aktiviteter på frivilligsentralen.

For informasjon om hva slags aktiviteter vi tilbyr på Frivilligsentralen til enhver tid kan du gå inn på www.engerdal.frivilligsentral.no. Her ligger det også ute hvilke organisasjoner, lag og foreninger som finnes i kommunen vår. Hvis du ser at det er noen som mangler, så gi meg beskjed.

Engerdal Frivilligsentralønsker seg også flere frivillige som kan hjelpe til med ulike gjøremål.

Vi ønsker oss flere besøksvenner, folk som kan hjelpe til med praktiske gjøremål rundt omkring i alle grender, leksehjelp, fadder for nye flyktninger, folk som kan være med å følge til for eksempel lege, tannlege, ulike treninger eller arrangementer, eller kanskje er det noe annet du kunne tenkte deg å hjelpe til med? Det er viktig å huske på at det som frivillig også er lov å si nei hvis man blir spurt om et oppdrag. Kanskje har du lyst til å starte opp grendetreff i di grend? Gi meg beskjed så hjelper jeg gjerne med til å starte det opp.

Frivilligsentralen ønsker også noen som kan holde diverse kurs, har du kanskje en hobby du har lyst til å lære bort til andre? Eller kunne du tenkte deg å ha med deg noen ut på tur? Eller kanskje har du helt andre tanker om hva man kan gjøre på en Frivilligsentral?

Ta kontakt med Ingunn Sømåen på telefon 47 97 30 20.

Engerdal Frivilligsentral – det koster så lite å hjelpe!

Sist oppdatert: 22.03.2018 10:21:50