Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Informasjon før elgjakta 2020

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 21.09.2020 12:34:55 | Emneord (los) forsiden
Elg%20vinter

Elgjakta står snart for tur og Engerdal kommune ønsker alle jegere skitt jakt!


Kommunens kontaktperson

Vidar Trøen er kommunens kontaktperson under elgjakta 2020. Trøen fungerer også som kommunedirektørens kontaktperson ved ettersøk av jaktskadet vilt, og kan opptre på kommunedirektørens vegne i kurante saker i forhold til § 27 i Forskrift om utøvelse av jakt og fangst. Ved påskyting/ettersøk skal melding gis til Vidar Trøen som nås på mobilnr. 920 15 870.

 

All rapportering er nå på hjorteviltregistret 

Jegere kan rapportere fra jakt på elg digitalt på www.hjorteviltregisteret.no eller via appen sett og skutt. På web: Jeger logger seg inn med sitt jegernummer og fødselsdato under «jegere» på Hjorteviltregisteret. Appen «Sett og skutt» er vesentlig forbedret siden fjorårets jakt og ble nylig tilgjengelig også for iPhone. Husk derfor å oppdatere til siste versjon før du drar på jakt!

Rapportering senest innen 5 dager etter at jaktlaget har avslutta jakta, og godkjennes innen 10 dager av valdansvarlig. Da det pga. utvidet jakttid er knapp frist for valdansvarlige og kommunen å rapportere videre til Statistisk Sentralbyrå (SSB). Kommunen oppfordrer til å registrere slaktevekt for alle dyr, da slaktevekt er en indikator som hjelper grunneiere, rettighetshavere og lokal viltmyndighet til å overvåke elgbestandens tilstand i Engerdal.  


Sist oppdatert: 21.09.2020 12:40:08