Informasjon Elvbrua

Nye%20elvbrua

Nå er det like før vi stenger Fv 217 ved Elvbrua for trafikk. Eksisterende kjørebru rives i løpet av førstkommende helg, disse arbeidene starter kl. 17:00 på fredag 7. august og veien blir stengt fra dette tidspunktet.

BMO Entreprenør AS har startet arbeider med tilrigging for arbeidene med ombygging av Elvbrua.

I løpet av helgen skal det etableres gangbru over Femundselva ved hjelp av blant annet hovedbjelker fra kjørebrua. På grunn av dette vil det ikke være gangforbindelse over elva før mandag (10. august) morgen kl. 05:00.

Det er etablert infoskilt om vei stengingen på utvalgte steder langs omkringliggende vegnett.

Se nyhet på Innlandet fylkeskommune sin nettside

Aktiviteter som vil foregå de første 14 dagene er i hovedsak:

• Gravearbeider
  • Støping av nye lagerhyller på eksisterende landkar
  • Innheising og montasje av hovedbjelker og tverrbærere (bæresystemet for ny bru)
  • Forskaling, armering og støping av landkarplater (se illustrasjon) på begge landkarene.

landkar.png

Illustrasjon: Landkarplate på eksisterende landkar

Vi ønsker samtidig å beklage de negative konsekvenser disse arbeidene får for de som er avhengig av vegforbindelsen.

Ragnar Helstad
Byggeleder