Hovedopptak til skolefritidsordningen på EBUS 2020/2021

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 15.04.2020 08:25:18 | Emneord (los) forsiden
Barn%20med%20skolesekk

​Det må søkes opptak til skolefritidsordningen (SFO) ved Engerdal barne- og ungdomsskole for hvert skoleår. Det må søkes for alle som ønsker plass, både for skolestartere og for de som har plass og ønsker å ha det videre. SFO-tiden er fra 07.30-16.30 på hel dag (småtrinnets skolefrie dag) og 07.30-09.00 og 14.40-16.30 på øvrige dager.

​I henhold til Opplæringslovens §13-7 skal kommunen gi tilbud om skolefritidsordning (SFO) før og etter skoletid for 1.-4. årstrinn og for barn med særskilte behov på 1.-7. årstrinn. Barn på disse trinnene har fortrinnsrett framfor barn fra andre kommuner. For barn med særskilte behov skjer opptaket etter sakkyndig tilråding fra PPT, sosialkontor, helsestasjon eller andre instanser.

For å søke SFO-plass, må du innen 1. mai gjøre slik:

1. Søk opp Internet-adressen til Visma Flyt Skole: http://skole.visma.com/engerdal
    (lenken finnes også på kommunens nettsider)
  2. Ved å klikke på lenken kommer du til foresatt portalen i Visma Flyt Skole, som er kommunens skoleadministrative system som også gjelder for opptak.
  3. Logg deg inn i foresatt portalen med elektronisk ID via ID-porten

Dersom du har behov for hjelp til å fylle ut søknaden i foresattportalen, kan du henvende deg til assisterende rektor Elin Østvang, tlf. 61 02 12 10.
Det er også mulig å søke fra kommunehuset Enger eller fra skolen (Ebus) dersom du ikke har PC.

Nærmere informasjon fås også ved henvendelse til Engerdal kommune,
tlf. 62 45 96 00 og på kommunens nettsider www.engerdal.kommune.no, eller til Engerdal barne- og ungdomsskole tlf. 400 24 951 (kontor).

SØKNADSFRIST 1. MAI 2020.

Opptak vil skje i løpet av mai. Foresattes svarfrist på tilbudt plass er 8 dager.
SFO-plass som er bekreftet mottatt i forbindelse med hovedopptaket blir ikke gjort gjeldende før etter 1. august. Første SFO-dag vil derfor være lik første skoledag etter skoleruta.

Til informasjon:

• SFO har stengt i skolens jul-, påske- og sommerferie og elevfrie dager
  • SFO har planleggingsdager når skolen har planleggingsdager
  • SFO holder åpent i skolens høst- og vinterferie
  • For tilbud i høstferien gjelder en søknadsfrist på 2 uker før høstferieuka begynner
  • For tilbud i vinterferien gjelder en søknadsfrist på 2 uker før vinterferieuka begynner
  • Alle barn i 1.-4.klasse og elever med spesielle behov fra 1.-7.klasse kan søke om plass disse to ferieukene
  • EBUS og kommunens nettside informerer om søknadsfristen for ferietilbudet i forkant.
Sist oppdatert: 15.04.2020 08:35:00