Hovedopptak til kommunale barnehager/privat barnehage i Engerdal 2020/2021

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 14.02.2020 09:16:53 | Emneord (los) forsiden
To%20barnehagebarn

​Opptak til de to kommunale barnehagene Drevsjø og Engerdal, og til den private familiebarnehagen i Sømådalen, foretas ved samordnet opptak.

​I henhold til §12 a i Barnehageloven har:
«barn som fyller ett år senest innen utgangen av august det året det søkes barnehageplass, har etter søknad rett til å få plass i barnehage fra august i samsvar med denne loven med forskrifter. Barn som fyller ett år i september, oktober eller november det året det søkes om barnehageplass, har etter søknad rett til å få plass i barnehage innen utgangen av den måneden barnet fyller ett år i samsvar med denne loven med forskrifter. Barnet har rett til plass i barnehage i den kommunen der det er bosatt».

For å søke barnehageplass, trykk HERDa kommer du til foresattportalen i Visma Flyt Barnehage, som er administrasjonsløsningen for den kommunale opptaksmyndigheten

Logg deg inn i foresattportalen med elektronisk ID via ID-porten.

Søknaden sendes elektronisk, direkte fra foresattportalen i Visma Flyt Barnehage til kommunens opptaksmyndighet. Når søknaden er sendt, vil du motta en bekreftelse på den e-postadressen du har oppgitt i søknaden. Har du ikke PC er det mulig å søke fra kommunehuset (Enger). Dersom du har behov for hjelp til å fylle ut søknad i foresattportalen eller trenger mer informasjon, kan du henvende deg til konstituert enhetsleder for Oppvekst Wenche Kjølvang Holdbak, tlf. 400 24 920 eller på epost til wkh@engerdal.kommune.no

Nærmere informasjon fås også ved henvendelse til Engerdal kommune, tlf. 62 45 96 00 og på kommunens nettsider www.engerdal.kommune.no, eller til den enkelte barnehage.

SØKNADSFRIST 1. MARS 2020.

Opptaket gjøres i løpet av april/mai. Foresattes svarfrist på tilbudt plass er 8 dager.

Sist oppdatert: 14.02.2020 09:25:58