Herlig kveld på Blokkodden med Oddgeir Bruaset

Oddgeir snakker til publikum

Ca 30 personer tok turen til Blokkodden tirsdag kveld for å høre Oddgeir Bruaset fortelle historier om «der ingen kunne tru at nokon kunne bu».​

Det ble et møte med Femundshytta, og flere andre morsomme og sterke historier om menneskers kamp for tilværelsen rundt omkring i landet.

Latteren og tårene lå ikke langt unna. Engerdal kommune ved Liv Johanne Næsheim overrakte nasjonalparkkoppen på vegne av Engerdal kommune, og det var mange som ønsket å kjøpe signerte bøker.

Oddgeir%20får%20gave%20av%20Liv%20Johanne
Oddgeir Bruaset og Liv Johanne Næsheim

På vei fra Trysil tirsdag ettermiddag tok han turen innom Gjermund Eggen i Hylleråsen, og dette var et møte han ville leve lenge på sa han.

Vi håper i hvert fall at han lever lenge nok til å ville kommet tilbake til oss ved en senere anledning så enda flere får muligheten til å oppleve mannen som vet å sette pris på møte med det enkelte menneske.

Bjarne,%20Ellen%20og%20Oddgeir

Bjarne Granli og Ellen Bernts Grønland fra kulturavdelingen i kommunen sammen med Oddgeir Bruaset

Dette var virkelig bra!

Tekst og foto:  Ellen B. Grønland