Hamar krisesenter tildelingslegat

Av: Lillian Lundby | Emneord (los) forsiden
​Hamar krisesenter tildelingslegat skal i løpet av februar 2015 dele ut midler til tiltak til beste for voldsutsatte innbyggere og innbyggere utsatt for menneskehandel eller  trussel om tvangsekteskap.

​Dette gjelder for personer bosatt i kommunene: Ringsaker, Hamar, Stange, Løten, Åmot, Våler, Trysil, Engerdal og Elverum.

Midlene kan også tildeles til prosjekter som tar sikte på kunnskapsbygging og  –formidling om vold i nære relasjoner, årsaker og forebygging, herunder kunnskap om forsvarlige og effektive tilbud om hjelp til voldsutøverer som ønsker å endre atferd.

Statuttene for tildeling av midler fra Hamar krisesenter tildelingslegat kan fås ved henvendelse Hamar interkommunale krisesenter eller klikk deg inn på linken på høyre side.

Krisesentra, frivillige organisasjoner, utdanningssentra og kompetansenettverk som sikter på slik kunnskapsbygging og  –formidling, kan søke. Søknaden må inneholde en beskrivelse av hvorledes midlene er tenkt brukt og en tidsplan for tiltaket. Det vil bli krevd en rapport om bruken av midlene etter at tiltaket er gjennomført.

Søknadsfrist: 21.12.2014

Søknaden stiles til: