Høringsforslag - snøscooterløyper

dame på scooter

Da er høringsfristen på ny forskrift om snøscooterløyper i Engerdal ute og her kan du lese samtlige forslag.​

Dessverre så feiler sammenstillingen av dokumenter i vårt saksbehandlersystem så vi har måttet printe ut og skannet inn de høringsuttalelsene som har falt ut.  Vi beklager dette og skal prøve å få rettet dette.  Derfor er det to dokumenter til høyre.​

Høringsfristen på forskrift om snøscooterløyper er 26. august 2016. Det har kommet inn 106 høringssvar.

Forskriften skal behandles i formannskapet i møte 15. september og i kommunestyret 22. september.

I forkant av formannskapets møte og kommunestyrets møte (ca 1 uke) vil det bli lagt ut saksframlegg.  Dette finner du ved å trykke på følg med på politiske møter på førstesiden.

Sist oppdatert: 02.09.2016 09:17:24