Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Gratis påskeferie til fattige familier

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Barn%20med%20papirhjerte

​Tilbudet gjelder for familier med svak økonomi, med minst et barn i barneskolealder 6 til 13 år som er bosatt i: Akershus, Hedmark, Oppland, Oslo og Østfold.

Ferieoppholdene er gratis for gjestene og for hjelpeapparatet og vi legger vekt på spennende friluftsaktiviteter for hele familien. Ferien er et rusfritt arrangement.

​Årets påskeopphold skal arrangeres på:

Stöten Hotell i Sälen fra lørdag 08. april – onsdag 12.april. Se info om Stöten på http://www.stoten.se/

Stedet har flotte alpinbakker som passer for alle. I tillegg finnes det et stort nett av langrennsløyper rett ved siden av skiområdet samt mange forskjellige snøparker, halfpipe, rails, hopp og mye mer. Vi kommer til å bo i leiligheter med 4-6 sengeplasser i nærheten av Hotellet. I tillegg vil vi være nær andre fasiliteter som bad, spa, bowling, akebakke og mye mer. 

Idre Fjäll fra lørdag 08. april – torsdag 13. april. Se info om Idre Fjäll på http://www.idrefjall.se

Idre Fjäll er et fantastisk sted som har alt vi trenger. Her bor vi i hytter midt i slalåmbakken. Det er hotellfasiliteter i forhold til bespisning rett ved hyttene. I tillegg ligger det vis a vis en idrettshall som også inneholder badeland, bowlingbane, treningssenter og mye mer. Butikk i gangavstand. Av aktiviteter kan vi nevne slalåm, aking, bading, bowling m.m.

Merket Røde Kors senter fra onsdag 12.april – mandag 17.april. Se info om Merket på http://www.heiasentrene.no

På Merket Røde Kors senter vil det også bli et variert aktivitetsprogram, med blant annet skuterkjøring, langrennsløyper, akebakke med eget trekk, aktiviteter i vikingleiren med Årestogo, og ikke minst masse lek og moro.

Ferien arrangeres som en gruppereise med ca 60 gjester som reiser sammen med 6 til 8 Røde Kors frivillige som bistår familiene og aktiviserer barna. De frivillige har som regel ikke helsefaglig utdannelse og kan ikke vurderes som avlastere. Det er viktig at dette tas med i betraktning når dere vurderer familier som skal søke. Vi vil prioritere familier som ikke har benyttet seg av vårt tilbud tidligere. Søknadene må sendes av ansatte i kommunene/bydelene i samarbeid med familiene. En aktuell familie bør være godt informert om hva det søkes på og kriteriene for å komme i betraktning. Hvis det søkes om plass for flere familier må påmelder prioritere søknadene.

Søknadsskjemaer finner dere på www.rodekors.no/ferieforalle

Søknadsfristen er 3. mars 2017. Søknadene må sendes til: Østfold Røde Kors, v/Ferie for alle, Vesterheimveien 2, 1712 Grålum.
 
Tlf: 05003
Mail: ffaostlandet@redcross.no

https://www.facebook.com/ferieforalleostlandet

 

Røde kors.jpg 

Sist oppdatert: 27.02.2017 18:36:52