Takk til alle gavmilde engerdøler etter TV-aksjonen 2018

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Kirkens%20bymisjon%20-%20tv-aksjon%202018

​Engerdølene ga i gjennomsnitt kr 74,64 i år. Dette ga oss en 2. plass i Hedmark og 54. plass i kommuneoversikten for Norge. Totalt kom det inn kr 96.589,- i Engerdal kommune under aksjonen.

​TV-aksjonen samlet inn hele 239 millioner til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn. – Jeg er så takknemlig. Sammen skal vi skape fellesskap for mennesker som i dag står utenfor, sier Adelheid Firing Hvambsal, generalsekretær i Kirkens Bymisjon.

– På vegne av Kirkens Bymisjon er jeg både ydmyk, takknemlig og rørt. Resultatet av TV-aksjonen vil bety mye for de enkeltmenneskene som får en jobb å gå til, en seng å sove i eller utstyr som gjør at de kan delta på fritidsaktiviteter. Tusen takk til alle som har bidratt, sier Firing Hvambsal.

Årets TV-aksjon-komite i Engerdal vil takke bøssebærerne for en kjempejobb i forbindelse med innsamlingsdagen 21.oktober. Takk til alle som har gitt penger, både privatpersoner, næringslivet vårt og kommunen.

Og vi takker ellers alle engerdøler som på en eller annen måte bidro til årets TV-aksjon!

Sist oppdatert: 25.10.2018 15:32:51