Fv. 217 Elvbrua bygges om i 2020

Nye%20elvbrua

​Ombygging av Elvbrua er prioritert av fylkeskommunen og tømmernæringen i «Handlingsprogrammet for fylkesveger 2018-21(23)».Hovedmålet med dette er å tilrettelegge for effektiv transport av tømmer. Når ombyggingen av brua er gjennomført kan tømmertransport på inntil 60 tonn trafikkere hele fv. 217.

Planlagt framdrift:

Elvbrua blir stengt fra og med fredag 17. april 2020 kl 17:00 (første helg etter påske)
Den ombygde Elvbrua og dermed hele fv. 217 gjenåpner 1 juli 2020.

Gjennomføring av ombyggingen:

Det etableres gangforbindelse over Femundselva i anleggsperioden. Denne vil være åpen fra og med mandag 20. april kl 05:00.
Det legges til rette for dag-/jobbpendlere som er avhengig av vegforbindelsen i den stengte perioden. For å kartlegge omfang av personer som krysser Elvbrua for å komme seg til og fra arbeid oppfordres det til at disse tar kontakt med byggeleder.

Kontaktinfo:

Innlandet fylkeskommune
Byggeleder: Ragnar Helstad, tlf: 98265733, epost:  ragnar.helstad@innlandetfylke.no

Sist oppdatert: 06.01.2020 08:28:38