Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Frivilligsentralen er åpnet

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
Lillian%20Lundby
​Lillian Lundby foran inngangen til Frivillighetssentralen
Lillian Lundby har tiltrådt stillingen som leder for Engerdal Frivilligsentral og har kontor på Helsesenteret på Drevsjø.

​Frivilligsentralen er kort sagt en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet - noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe.  Derfor ønsker Lillian kontakt med dere, enten på telefon, besøk eller via den nye  nettsiden som er opprettet - se lenken til høyre.


Etter hvert vil det bli noen aktiviteter på fellesstua ved omsorgsboligene, der alle som ønsker å delta er velkommen.  Her kan man treffe andre, få snakke litt, drikke liltt kaffe og ha en hyggelig stund.  Det vil komme nærmere informasjon etter hvert som vi starter opp.  Hvis det er noe du ønsker å lære bort, eller har aktiviteter du  kunne tenke deg å dele med andre så ta kontakt.

Telefonnummer som dere kan treffe Lillian på er:  47 97 30 20


Fellesstua ved Frivilligsentralen er oppe hver dag mellom  08.00 - 15.30, hvis det ikke skjer noe spesielt der.  Her er alle velkommen innom.
Frivilligsentralen er et sted hvor gleden over å bruke deg selv er den betalingen du  får.  Det er kun fantasien som setter grenser for  hva som kan gjøres Frivillig.
 
Engerdal kommune ønsker lykke til med Frivilligsentralen.


 Mer informasjon

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:47