Friluftslivets uke i Engerdal 2020

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 02.09.2020 08:01:25 | Emneord (los) forsiden
Natt-i-naturen

​Engerdal Frivilligsentral og Destinasjon Femund Engerdal har samarbeidet om å få til et program til årets Friluftslivets uke! Lag og foreninger har blitt forespurt om de kan arrangere turer og andre morsomme ting i Friluftslivets uke.

​Her er en oversikt over hva du kan bli med på fra lørdag 5. september til torsdag 10. september. Så mye gøy! Bli med på en tur da vel, eller alle hvis du vil.

Er det spørsmål kan du ta kontakt direkte med arrangørforening, eller Ingunn/Mia. Vi håper du finner noe du liker, og blir med på markeringen av Friluftslivets uke!

Lørdag 5. september

• Tur på Vola på Drevsjø. Oppmøte på Bergevollen klokken 11.00. Ta med matpakke og drikke. Muligheter for å registrere stolper på turen. Arr. Drevsjø stedsgruppe.
  • Kveldsåpent på nasjonalparksenteret i Elgå fra klokken 18.00-22.00. Åpent museum og bålkos med kaffe og kakao. Ta med egen kopp. Arr. Besøkssenter Nasjonalpark Femundsmarka og Gutulia.
  • Natt-i-naturen. Vi oppfordrer folk til å sove ute lørdagsnatta. Ta bilde på overnattingsturen og send til iso@engerdal.kommune.no og vær med i trekningen av hengekøyer sponset av Coop Marked Engerdal. Nasjonalt arrangement.

Søndag 6. september

• Bergemarsjen i Engerdal går av stabelen. Start ved Engerdal samfunnshus klokken 12.00. Servering av drikke og biteti underveis. Trekning av blant annet fruktkurv. Se eget arrangement på Facebook. Arr. Engerdal stedsgruppe og Engerdal historielag.

Mandag 7. september

• Tur til Jotsetra i Sømådalen. Vi går fra parkeringen i Gloføklia klokken 12.00. Ta med lunsj og drikke selv. Egen plakat kommer. Arr. Engerdal Frivilligsentral.

Tirsdag 8. september

• Kveldstur i Engerdalen. Oppmøte ved Engerdal samfunnshus klokken 18.00. Turen går om Bergeveien. Bevertning etter endt tur. Alle deltakere er med på trekning av premier. Arr. Engerdal stedsgruppe.

Onsdag 9. september

• Fiskekveld med Femund jeger- og fiskeforening på Blokkodden klokken 18.00. Åpent for alle, men mest rettet mot barn og unge. Det blir bål og røyking av fisk. Ta med fiskestenger selv. Arr. Femund jeger og fisk.

Torsdag 10. september

• Kveldsmat-tur til Blokkodden. Oppmøte på parkeringen klokken 18.30. Ta med matpakke, sitteunderlag og kopp. Det blir servering av drikke. Arr. Drevsjø sanitetsforening.

Spørsmål rettes til Ingunn på Frivilligsentralen, tlf. 479 73 020 eller Mia på Destinasjon Femund Engerdal, tlf. 941 86 951.

Sist oppdatert: 02.09.2020 10:10:17