Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Fotokonkurranse

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
Anna%20i%20ødemarken%20-%20forestilling
For første gang arrangerer Kopparleden teaterlag en fotokonkurranse tilknyttet vår oppsetning Anna i Ødemarka som spilles 6. – 8. august 2015.

Tema er ØDEMARK og det eneste kriteriet er at bildet ikke tidligere er publisert, og at det er din egen tolkning av temaet. Det er to klasser, en under 16 år og en over.  Vi oppfordrer særlig ungdom til å delta. Deltakerne står fritt i valg av motiv rundt temaet og vi godtar selvfølgelig både portretter og landskapsfoto.
Finalistbildene blir stilt ut 31. juli til 16. august, på Anne på Landet i Hylleråsen, samt vår facebook- og hjemmeside f.o.m. 5. august. Det vil bli avholdt en høytidelig åpning av utstillingen fredag 31. juli kl 18.00.
 
To vinnere vil bli kåret, en under 16 år og en over, og vi oppfordrer særlig ungdom til å sende inn bidrag. I tillegg vil vi kåre en publikumsfavoritt  utfra «likes» på facebook.  Juryen består av regissør Erik Schøyen, fotograf Jan Nordvålen og kulturpersonlighet Bo Berndtsson. De tre vinnerbildene vil bli premiert med fotogaver på kr 1.000,- fra Japan Photo.
 
Fotografiene må sendes inn digitalt til post@kopparleden-teaterlag.no, innen 1. juni 2015. Innleverte bidrag bør ikke være mindre enn et A4-ark, men kan gjerne være større (helst i forhold 40X50, stående og liggende i samme størrelse).
 
De som blir valgt ut til finalen og til å få bildet stilt ut, må levere bildet ferdig montert gjerne med tilhørende tekst til Mia Faldmo, Destinasjon Femund Engerdal (Turistkontoret) innen 15. juli 2015.
 

 

Eventuelle spørsmål rettes til Hilde Drevsjømoen (drevhilde@yahoo.com) som ønsker seg mange bidrag til årets fotokonkurranse.

 

Velkommen til å delta!

 

 

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:29:17