Foredrag med Marco Elsafadi i Engerdalshallen

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 02.10.2019 12:29:10 | Emneord (los) forsiden
Marco%20Elsafadi

Engerdal kommune har den glede av å invitere til foredrag med Marco Elsafadi torsdag 17. oktober kl. 19.00 i Engerdalshallen.

​Marco er for mange kjent som vinner av Mesternes Mester i 2014. Nå kommer han til Engerdal for å snakke om integrering og inkludering i vårt samfunn.

Foredraget er åpent for alle, men er spesielt viktig for alle som jobber med barn og unge i tillegg til barnas foresatte.

Drevsjø sanitetsforening stiller med servering av kaffe/te, rundstykker, frukt og grønt.

Sponsorer: Drevsjø Sanitetsforening, FAU EBUS, Utdanningsforbundet Engerdal, Fagforbundet Engerdal, Verdensdagen for psykisk helse, Engerdal Sportsklubb Fotball yngres avd.

Verdensdagen for psykisk helse.png

Sist oppdatert: 02.10.2019 12:39:12