Ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider - bestått meget godt!

Av: Lillian Lundby | Emneord (los) forsiden
Jørgen%20F.Husfloen
​Vi gratulerer Jørgen Fattnes Husfloen med fagbrev som barne- og ungdomsarbeider!

​Jørgen har vært lærling i Engerdal kommune, og vi er stolte over å berette at han har fått karakteren bestått meget godt etter at han gikk opp til fagprøva i vår.
Jørgen sier at han helhetlig sett er veldig fornøyd med lærlingetida i Engerdal. Han synes jobben er variert og utfordrende og trives godt sammen med barn og unge.  Det er spennende å få være med på å forme barns utvikling og legge til rette for dette, sier han.
I det 2. lærlingeåret gjennomførte  han 3 måneder av praksisen i Bornmouth i England. Her bodde han hos en vertsfamlie og jobbet på en flerkulturell skole. Han sitter igjen med mange nye inntrykk og opplevelser og en helt ny forståelse av å jobbe flerkulturelt. På skolen var det flerkulturelle mye mer vektlagt enn det han var vant til. Foreldre ble aktivt involvert i skolen, der de bl.a. deltok med å holde foredrag om sine hjemland og kultur, og ulike mattradisjoner ble delt.

Jørgen er takknemlig for at kommunen la til rette for at han kunne ta deler av lærlingetida i utlandet.

Han kunne gjerne tenkt seg å jobbe som barne- og ungdomsarbeider i Engerdal eller andre kommuner, men pga mangel på jobber blir det nok videre skolegang  etter at han er ferdig med praksisen i Drevsjø barnehage 12.august.
Vi ønsker ham lykke til videre!

Ingeborg Frank
Koordinator for lærlingeordningen i Engerdal kommune.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:51