Fellesmarkering av Grunnlovsjubileet 17.mai 2014 - oppdatert program

Av: Åse Finneid | Emneord (los) forsiden
Flaggborg
Oppdatert program for dagen

​​​I år er det 200 år siden Grunnloven ble vedtatt. I den anledning skal det markeres i form av ett felles arrangement for hele Engerdal kommune den 17.mai. Folk er engasjert og i full gang med planleggingen. Følg med på kommunens hjemmeside og plakattavler. Vi har nå lagt ut et oppdatert program.
Sideinnhold

FELLES 17.MAI-FEIRING PÅ EBUS - program for dagen:

Kl 10.00
Friluftsgudstjeneste ved Engerdal sykehjemTale v/ordfører.
Tog rundt sykehjemmet, hornmusikken spiller.

Kl 11.00 starter fellesarrangement på EBUS
Barnetog

Barnehager først, deretter klassevis.  Oppstart ved bussplassen ved Engerdalshallen, opp til Hovdveien, ned til krysset mot vestveien og tilbake til skolen igjen.  Hyggelig om det er publikum langs ruta.

Velkommen + tale

Underholdningsinnslag fra skole og barnehage. «Urfremføring» av jubileumssangen.

Leker

Servering

Salg av brus/pølser/kake/is

Ca 14.30 Avslutning

Alle oppfordres til å møte i god tid, slik at parkering er unnagjort før toget starter.

VELKOMMEN

Fakta:

​Formannskapet har initiert fellesmarkeringen og FAU har blitt tildelt hovedansvaret.
Hovedkomiteen består av ordfører Lars Erik Hyllvang, sogneprest Svein Olav Angard Hovde, temaansvarlig på EBUS, Torhild Morgestad, leder av Foreldrenes Arbeidsutvalg (FAU) Engerdal, Stig Harald Trygstad og nestleder Leif Inge Kvilten, samt komitelederne for hver underkomite i FAU.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:23