Engerdal skal skinne til sammars 2019

Kopiert bilde fra plakat

​Destinasjon Femund Engerdal mottok i 2018 Merket for Bærekraftig Reisemål, dette er en pågående prosess med utvikling der miljø er en viktig del av arbeidet. Som en del av dette startes prosjektet "Engerdal skal skinne til sammars" 2019.

Fra 27. april til 13. mai vil Coop dele ut gratis ryddeutstyr med hansker og sekker. Samtidig settes det ut kontainere fra Norsk Gjenvinning ved samtlige deltakende butikker, slik at du lett kan levere inn det som blir ryddet.

Destinasjon Femund Engerdal og Engerdal Kommune inviterer i år som i fjor og året før, bedrifter, barnehager, skole, grender, hytteforeninger, velforeninger, til vårrydding.
1. Rydde, rake, og plukke søppel i nærmiljøet
2. Samkjøring til jobb (samkjørt/tatt bussen/gått eller syklet til jobben)

Dokumenter rydding (1) og eller samkjøring (2) ved å publisere bilde på
«Engerdal skal skinne til sammars 2019» (på destinasjonens sider) eller
på e-post til mia.faldmo@femundengerdal.no
HUSK: merk bilde med deltakernes fulle navn.

Vi håper at ryddingen kan starte opp så tidlig som mulig, gjerne innen 17. mai, men senest
innen den 24.5.19 som er den Europeiske nasjonalparkdagen.

Premie:
Alle som deltar på «Engerdal skal skinne til sammars 2019»:
 får en Femund Engerdals buff i premie som kan hentes på Turistkontoret
 blir med i trekningen av to gavekort på en overnatting i Tretopphytta – Kraggbua

Coop Marked Engerdal inviterer alle til å bli med på den landsomfattende ryddeaksjonen Coop rydder Norge.

Sist oppdatert: 02.05.2019 12:23:30