Engerdal kommune og Engerdal Kommuneskoger KF oppgraderer bilparken

Bilsalg_kommueskogen2

​På bildet ser vi foran bilen fra venster, enhetsleder Terje Vestad og daglig leder kommuneskogen Per Olav Opgård.

Bak ser vi Arnt Kjølvang.  Fotograf -  Kai Olav Rønes

Engerdal kommune har i disse dager byttet to av sine biler tilknyttet uteseksjon/teknisk stasjon (Mitsubishi L200). Kommunen har gått til innkjøp av to Ford Ranger. Det rapporteres at førerne Kjølvang og Rønes er særdeles fornøyd med de nye røde bilene, og skal være observert «rånede» rundt i sentrum med et særdeles bredt glis om munnen.

​Også Engerdal Kommuneskoger KF ved daglig leder Per Olav Opgård har sett fram til denne dagen. De kjøper en av de «gamle» bilene, og får nå et funksjonelt og hendig transportmiddel til sitt formål.

På bilde ser vi kjøper og selger under den «formelle» seremonien i dag. Som seg hør og bør vanker det selvfølgelig blomster til kjøper. For tidligere bruker og bilfører av «gammelbilen», Arnt Kjølvang, er det en vemodig dag, og det var nok ikke fritt for annet enn at det var en liten klump i halsen.



Sist oppdatert: 27.05.2015 15:28:46