Engerdal kommune ønsker kafédriver til Engerdal Torg

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 19.09.2019 12:54:22 | Emneord (los) forsiden
Engerdal%20Torg%20tegning

​Engerdal Torg.

​Engerdal kommune realiserer nå Engerdal Torg. Istandsetting av bygget har startet med målsetning om å være ferdig i løpet av mars 2020.

​Det mest omfattende er installering av ventilasjonsanlegg og bygging av toaletter. Utover dette vil det bli mindre byggetekniske tilpasninger. Lagerdelen i tilknytning til bygget vil bli revet. Frisør vil fortsatt bli på samme sted med noe mindre lokale, Destinasjon Femund Engerdal flytter til bygget, de betjener også turistinformasjonen på vegne av kommunen.

Det vil bli tilrettelagt for møte/aktivitetsrom i forbindelse med ny kafé. Til denne kaféen søker vi nå interessenter som kan tenke seg å være kafédriver. Det kan være privatpersoner, etablerte serveringsbedrifter eller andre næringsdrivende som kan ha lyst til å utvikle et nytt konsept.

I tillegg til kafé har vi et ønske om at driver skal ha utsalg av lokalmat, gjerne krydret med nisje-produkter fra mindre produsenter.

Målet er at konseptet skal være lokalt forankret og at Engerdal skal presenteres på en god måte slik at besøkende får lyst til å besøke oss igjen, bygge hytte eller flytte til Engerdal. Samtidig skal også lokalbefolkningen trives i lokalet.

De som kan være interessert i starte noe for seg selv, ta kontakt for mer informasjon med prosjektleder Ove Andreassen tlf. 400 24 972 eller e-post ove.andreassen@engerdal.kommune.no så raskt som mulig og senest 1. oktober 2019.

Sist oppdatert: 19.09.2019 13:02:15