Engerdal Torg – Spørreundersøkelse

skisse av plakat

​I forbindelse med utbygging av Engerdal Torg ønsker man å kartlegge behovet for boliger i Engerdal sentrum. Engerdal kommune gjennomfører nå en spørreundersøkelse i samarbeid med Engerdal Pensjonistforening.

Informasjon og spørreskjema vil bli distribuert i postkasser og ligge åpent på hjemmesida til kommune. Spørreskjema kan besvares enten på skjema som leveres eller sendes til Engerdal kommune. Du kan svare på skjemaet elektronisk her ved å klikke på elektronisk spørreskjema til høyre.  Du kan også lese spørreskjemaet i PDF-filen.

Svarfrist er 15 mai.

Vi håper så mange som mulig vil ta seg tid til å svare slik at vi får et så godt og oppdatert grunnlag som mulig før man iverksetter videre prosjektering.

Spørreundersøkelsen vil være med å danne grunnlag for hvordan bygget skal utformes, størrelse og hvor mange leiligheter det vil bli for utleie og salg.

Det vil være private utbyggere som vil stå for bygging og drift.

Sist oppdatert: 10.04.2019 13:56:54