Engerdal Frivilligsentral har mottatt tilskudd fra Gjensidigstiftelsen

Ferieaktivets%20frivilligsentralen%202017%20-%20123

Engerdal Frivilligsentral har mottatt tilskudd fra Gjensidigstiftelsen til en forenklet utgave av sommeraktiviteter for barn. I år blir det er samarbeid med Per Jørgen Høye, og vi har fått tilskudd til kjøp av en aktivitetspakke fra han og til skyss av barna. Mer info kommer om kort tid, bare noen småting som må på plass først.

Men følg med, det vil bli kort påmeldingsfrist. Utlysningen vil bli offentliggjort på hjemmesiden til kommunen og på facebooksiden til Engerdal Frivilligsentral. Tilbudet vil være for 1.-10. klasse, oppdelt i to grupper. Fire dager for 1.-4. klasse og seks dager for 5.-10. klasse.

Vi er glad for at vi har fått på plass et slikt tilbud i sommer, selv om det blir i mye mindre skala enn vi pleier å ha. Men til tross for det så gleder vi oss like mye.

Sist oppdatert: 17.06.2020 18:47:21