Endring av politiets passtjeneste i Hedmark

norsk-pass2
​​Fra og med 1. juni 2015 vil muligheten for å søke om pass; ordinært pass og nødpass, ved Trysil lensmannskontor og Åsnes falle bort. Siste dag for passutstedelser ved disse kontorene vil være fredag 29. mai 2015.

​Hedmark politidistrikt sin hovedoppgave er å skape trygghet for befolkningen samt forebygge og bekjempe kriminalitet. For å få bedre polititjenester i Hedmark har Politimesteren i Hedmark besluttet å endre passtjenesten i Hedmark.

Fra 1. juni vil det i Hedmark være mulig å levere søknad om ordinært norsk pass og nødpass ved Tynset lensmannskontor, Elverum politistasjon, Hamar politistasjon og Kongsvinger politistasjon. Ved politistasjonene Elverum og Hamar er det mulighet for å forhåndsbestille time for pass via vår nettside. Ved Kongsvinger politistasjon vil tilbudet om timebestilling være på plass før sommeren.

Mer informasjon om passtilbudet i Hedmark politidistrikt er å finne på vår nettside.  Trykk på lenken under mer informasjon

Evt. spørsmål om endringen kan rettes til leder av Sivil- og forvaltningsenheten i Hedmark politidistrikt, Ingunn Fløtre Laupstad, telefon 982 40 987.

Sist oppdatert: 08.06.2015 11:56:39