Endelig er stolpejakten 2018 klar

Stolpe på fjellet

Fra og med nå er det mulig å være med på stolpejakt i Engerdalsområdet. Det er i alt satt ut 50 stolper.​

Stolpejakten går ut på å finne 50 stolper plassert i Engerdal ved hjelp av kart. Hver stolpe er påtrykt en bokstavkode og en QR-kode. Stolpene kan registreres på tre måter:

1. Manuelt med levering postkasse hos Frivilligsentralen eller postkassen til Destinasjon Femund Engerdal: Kartet brukes for å finne fram, og brosjyren til å notere kode. Leveres i postkassen til  Frivilligsentralen

2. Manuelt med registrering hos www.stolpejakten.no. Ta med kodene hjem og gå inn på www.stolpejakten.no og legg inn kodene på din side.

3. Digitalt ved bruk av APP: Laste ned en applikasjon på mobilen, med denne scannes QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Ved å bruke Stolpejakten-appen vil registrerte stolper synkroniseres med hjemmesiden Synkronisering kan også gjøres manuelt fra appen. Så enkelt! I appen er det også kart hvor de innskannede stolpene kan vises.

Stolpene er gradert etter farge. Fra svært enkel å finne til middels.  Dette er et lavterskel tilbud.

Til alle dere andre som ønsker å være med på Stolpejakten blir det lagt ut brosjyrer hos Destinasjon Femund Engerdal, Joker Drevsjø, Cirkel K Engerdal, Coop Marked Engerdal og i kommunehuset Enger. Vi har ikke fått lagt de ut enda men de kommer ganske så snart.

Brosjyren vil også bli tilgjengelig her så fort vi får den.  Tilbudet med stolpejakten er gratis.

Kartet er tilgjengelig og den kan du laste ned her.

Lykke til med Stolpejakten!!

Arrangører er: Engerdal Frivilligsentral, Engerdal kommune, Destinasjon Femund Engerdal og Engerdal Stedsgruppe.

Sist oppdatert: 05.07.2018 17:40:33