Ekstra næringsfond fra Fylkeskommunen åpner opp for søknadsdugnad

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 17.09.2020 12:21:46 | Emneord (los) forsiden
Bærbar%20PC

​Som en konsekvens av Corona-epidemien er kommunene i Innlandet tildelt ekstra midler til Næringsfond for i år, og Engerdal er tildelt en hyggelig sum til dette fondet.

​Ekstrafondet vil være søkbart via www.regionalforvaltning.no som «Ekstra Næringsfond Engerdal» i løpet av kort tid, og det vil i hovedsak fokusere på å sikre arbeidsplasser, verdiskaping og økonomisk aktivitet. Alle foretakstyper er velkommen til å søke. Det nye fondet vil komme i tillegg til det vanlige Næringsfondet og Femundfondet, og begge disse ligger på www.regionalforvaltning.no allerede. Alle søknader vil få rask og effektiv behandling i beslutningsorganene i kommunen, slik at midlene blir raskt tilgjengelig.

Da vi er kjent med at enkelte finner søknadsprosessen vanskelig, vil Engerdal Kommunes Avdeling for Støtte og Utvikling invitere alle næringsdrivende i kommunen til «søknadsdugnad» der ressurspersonene i avdelingen stiller seg til rådighet for å bistå i å utforme søknader og saksfremlegg.

Kontaktperson for bistand til søknadsskriving er næringsutvikler Jan Aage Røtnes, epost jar@engerdal.kommune.no. Det vil da bli avtalt tid for møte med en relevant ressursperson for hver enkelt bedrift.

Sist oppdatert: 17.09.2020 12:28:59