Delprosjektet arbeidsplasser og næringsutviklig er sparket igang

Av: Åse Finneid | Emneord (los) forsiden
Elgå%20-%20byggeloftet
Bedrifter som deltar i prosjektet får gjennomført en enkel situasjons- og ressurskatlegging i sin bedrift. Foreløpig ser det ut til at 15 bedrifter ønsker å delta.

​​​Da har vi sparket i gang delprosjektet «arbeidsplasser og næringsutvikling» i Engerdal kommune.

Bakgrunnen:
Etter vedtak i kommunestyret 12.12.2013 ble det vedtatt at Engerdal kommune avsetter kr 500.000,- fra Næringsfondet/Femundfondet i 2014 til arbeidet med attraktive innbygger - og tilflytterpakker.

Arbeidet med attraktive innbygger - og tilflytterpakker består av tre delprosjekter:
1. Ungdom og rekruttering
2. Omdømme og stedsutvikling
3. Arbeidsplasser og næringsutvikling

Vi er godt i gang med delprosjekt 1 og 2 gjennom et annet prosjekt som kommunen kjører i 2014: Engerdal Nasjonalparkkommune.
Nå er vi endelig i gang med delprosjekt 3, og her har kommunen fått med seg Vingelen Utvikling til å bistå prosessen.

Gjennom dette delprosjektet ønsker kommunen som tilrettelegger for næringslivet å :
• skaffe en oversikt over flaskehalser i bedriftene med tanke på utvikling
• være en nettverks- og relasjonsbygger
• bistå næringslivet i deres utviklingsprosesser

Bedrifter som deltar i prosjektet får gjennomført en enkel situasjons- og ressurskartlegging i sin bedrift. Foreløpig ser det ut til at 15 bedrifter ønsker å delta.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:59