Byggeplasslederstudiet starter i januar

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Byggeplasslederstudiet

​Byggmesterforbundet har siden 2013 holdt kurs i byggeplasslederstudiet rundt om i hele landet.

​Ta kontroll over byggeprosessen og bli med på byggeplasslederstudiet som starter tirsdag 17. januar 2017 på Campus Trysil.​

​God byggeplassledelse er en forutsetning for å kunne gjennomføre byggprosjektene med god kvalitet, effektivitet og et godt økonomisk resultat.

Hvem passer kurset for?
Målgruppe for kurset er byggeplass-, prosjekt-, anleggsledere eller andre som på vegne av utførende bedrift, leder eller i fremtiden skal lede drift av byggeplasser.

Innhold
På kurset lærer du å kunne løse de utfordringene hverdagen gir en byggeplassleder, samt å gjøre byggeprosjektene mer effektive og lønnsomme. Kurset arrangeres av Byggmesterforbundet i samarbeid med Trysil kommune.

Fire moduler
Studiet består av fire to-dagersmoduler og gjennomføres i løpet av fem måneder. Hver modul avsluttes med en elektronisk deleksamen. Deltakelse og bestått deleksamen på alle fire moduler, gir deltakeren kompetanse-bevis.

Tid og sted
Alle samlingene blir på Campus Trysil på Trysil Turistsenter, med cirka en måned mellom hver samling.

• Modul 1: Tirsdag 17. og onsdag 18. januar
  • Modul 2: Tirsdag 28. februar og onsdag 1. mars
  • Modul 3: Tirsdag 28. og onsdag 29. mars
  • Modul 4: Tirsdag 9. og onsdag 10. mai

Studiekostnad
Studiet koster 16.000 kroner for medlemmer i Byggmesterforbundet/BNL som er bosatt i Trysil/Engerdal og 23.000 kroner for ikke medlemmer som er bosatt i Trysil/Engerdal.

Påmelding
Du melder deg på studiet her. Fristen for å melde seg på er mandag 19. desember. Det tas forbehold om nok antall deltakere.

Mer informasjon finner du til høyre.

Velkommen på kurs!

Sist oppdatert: 08.12.2016 10:39:13