Boligbrann i Elgå

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 05.07.2019 23:12:21 | Emneord (los) forsiden
Boligbrann%20i%20Elgå

​Ved 13-tiden i dag brøt det ut brann i et våningshus på et gårdsbruk i Elgå. Det var fare for at brannen skulle spre seg til andre bygninger på gården, og store styrker rykket ut. Det var brannmannskap fra Engerdal, Trysil og Elverum, samt fra den svenske rädningstjensten. I tillegg rykket mannskaper fra sivilforsvaret ut, samt politi og ambulanse. Sanitetsforeningen sørget for mat til mannskapene.

​En familie på fire bor i huset, men det var ingen tilstede når brannen startet. Det var en av beboerne som meldte fra om røykutvikling etter at vedkommende kom tilbake fra en kjøretur. Våningshuset er totalskadd, men en lykkes altså med å hindre videre spredning.

Kommunens kriseteam ble satt i beredskap og følger opp familien videre, sammen med familie og frivillige.

Brannvesenet og sivilforsvaret holdt på med etterslukking fram til ca kl 21.00.

Sist oppdatert: 05.07.2019 23:20:05