Blokkodden villmarksmuseum etterlyser gamle klær og bilder til ny utstilling

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Anna%20i%20ødemarka

​Foto: Kopparleden Teaterlag

​Til museets nye publikumstilbud – en utstillingshall/magasinhall, som åpnes til sesongåpning 2018, trenger vi litt hjelp.

​Vi ønsker å vise fram de mange gjenstander som har vært lagret i hus og uthus og i magasinet på Sagtomta. I utstillingen har vi tenkt å bruke noen utstillingsdokker – og til dem trenger vi litt klær. Særlig er det gamle bukser, sko og hatter vi trenger. De må være fra et skog- og utmarksmiljø. Er det noen som har noe liggende på loft eller uthus? Noe du kan tenke deg å gi til museet?
I tillegg leter vi etter gamle bilder fra fløtinga i Engerdal. Spesielt er vi på jakt etter bilder der Spillflåta er i aktivitet.

Ta kontakt med oss:
trysilengerdal@annomuseum.no eller tlf. 918 14 544 (Marit Nerhagen) elgr@engerdal.kommune.no eller tlf. 400 24 923 (Ellen B. Grønland).

Trysil Engerdal museum

Sist oppdatert: 22.03.2018 15:05:53