Bli med til Brasil!

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 02.07.2020 09:59:52 | Emneord (los) forsiden
Folkehelsegruppa

​Dette er medlemmene i folkehelsegruppa, fra venstre: ordfører Line Storsnes, organisasjons- og samfunnsutvikler Sofia Brustad-Johnsen, leder for Frivilligsentralen Ingunn Sømåen og helsesjukepleier Hege Finneid.
I tillegg er også virskomshetsleder utvikling Bjarne Granli med.

​Folkehelsegruppa i kommunen ønsker å be med alle våre innbyggere til en gåtur til Brasil – alle er velkomne til å delta i kampanjen som varer fra 1. juli 2020 til 30. september 2020.

​Det viktigste er ikke hvor langt hver enkelt går, men hvor mange vi klarer å få til å delta og dermed hvor langt vi klarer å gå (eller løpe) sammen. Det spiller ingen rolle om du går 200 meter eller løper 2 mil – alt er kjærkomne bidrag til vårt felles mål om å nå Brasil. Du kan registrere kilometer så ofte du vil, og du kan også etterregistrere lengde f.o.m. 1. juli 2020.

For å delta må du registrere dine kilometer. Dette gjør du ved å trykke HER.
Fyll ut ett skjema per person og for hver tur du/dere har gått. Du kan også slå sammen flere turer per skjema.

Dette er reiseruta:
Hamar – Oslo – Arendal - Göteborg – København – München – Paris – Barcelona – Lisboa - Miami – Santo Domingo – Medellïn – endelig mål: Rio de Janeiro i Brasil.

Det oppdateres etter hvert hvor langt vi har kommet. Etter kampanjens slutt i september, trekkes det ut fire tilfeldige deltakere som får en liten oppmerksomhet.

Hvor langt klarer vi engerdølene å gå sammen? Når vi frem til Brasil? Ta med deg barn, søsken, foreldre og venner, og legg i vei!

Sist oppdatert: 02.07.2020 15:08:26