Bli med på Tinestafetten 2020

Tinestafetten%202020

I morgen 12. mai arrangeres Tine-stafetten digitalt på grunn av Covid-18 viruset.  Vi oppfordrer alle engerdøler til å bidra.  ​

Situasjonen rundt Covid-19 satt en stopper for normal gjennomføring av årets TINEstafett, men i stedet for å avlyse helt, er det den 12. mai  duket for felles stafett hvor det oppfordres til å løpe samtidig, hver for seg.

I tillegg til de rundt 110 000 elevene som skulle ha løpt i år, kan nå også hvem som helst delta på det Friidrettsforbundet og TINE håper kan bli verdens største stafett – med trygg avstand.

I over 25 år har TINEstafetten vært med på å sette fokus på løpeglede, samhold og mestringsfølelse. Nå, mer enn kanskje noen gang, er det viktig å opprettholde dette. Selv om det ikke lar seg gjøre å løpe sammen fysisk i år, kan man likevel løpe hver for seg og samles digitalt. Den 12. mai oppfordres både unge og eldre til å løpe en distanse på 200 meter samme dag, der de er.

Sånn her fungerer det:

• Klokken 09.00 den 12. mai håper vi alle som kan følger vår live-sending som sendes fra både TINEstafetten-siden på Facebook og på YouTube (link blir lagt ut på eventet i forkant). Her blir det morsom underholdning og gjensyn med flere kjente ansikter.

• Etter live-sendingen oppfordres alle til å bruke resten av dagen til å løpe en distanse på 200 meter, der de er. Husk å følge retningslinjer fra Folkehelseinstituttet om smittevern!

• Når man har løpt ferdig registrerer familier eller lærere hvor mange som var med å løpe via et registreringsskjema som blir delt. Registreringen må skje innen klokken 16.00 fredag 15. mai. Blant de registrerte trekker vi flere vinnere av ulike kule premier.

Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/3177335902317786/

Sist oppdatert: 11.05.2020 09:26:53