Biblioteket endrer åpningstider etter påske

Lyst og trivelig

Fra 1. april vil biblioteket være mer åpent og det er kun fredag og søndag det er stengt.​

​Bibliotekets åpningstider fra 1. april 2018:

​Dag​Klokkeslett
Mandag​10.00 - 16.00
​Tirsdag​10.00 - 16.00
​Onsdag​10.00 - 16.00
​Torsdag​14.00 - 20.00
​Fredag​Stengt
​Lørdag​10.00 - 16.00
​Søndag​Stengt

(Det vil være endrede åpningstider i ferier og åpningstider)

På mandager vil vi være tilgjengelig for datahjelp, og onsdager tilbyr vi veiledning i akademisk skriving, kilde- og referansebruk. Kom innom i løpet av dagen, eller gjør gjerne en avtale med bibliotekaren på forhånd så vi kan sette av god tid hvis det er nødvendig.

Biblioteket har et godt utvalg i skjønn- og faglitteratur for barn, unge og voksne. I tillegg har vi lydbøker, filmer, og en rekke tidsskrifter og aviser. Bøker og medium vi ikke har inne, kan vi fjernlåne fra bibliotek rundt om i landet, dette tar omkring 2-5 virkedager.
På biblioteket er det også leserom, flere sitteplasser, gratis internett og datarom lett tilgjengelig. Vi har også en lokal samling, som reflekterer det som er unikt for vår kommune, historie og demografi.
Vegg i vegg har vi utstillingsrommet Isrosa, hvor det nå stilles ut flotte bilder tatt av lokale fotografer i Femund Billedgruppe. Denne utstillingen er åpen i bibliotekets åpningstider.
Følg oss gjerne på faceboksida vår for informasjon om arrangementer, tjenester, og stort og smått som beveger seg i biblioteket. à link til facebook ß

Telefonnummer til biblioteket er: 400 24 949
Epost: biblioteket@engerdal.kommune.no