Betalingsautomat på legesenteret

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Credicare%20betalingsautomat

​Fra midt i juni skal pasientene bruke denne betalingsautomaten ved Engerdal Helsesenter.

Fra midt i juni får Engerdal helsesenter egen betalingsautomat der pasientene kan velge om de vil betale med bankkort eller få faktura.

​Pasientene betjener enkelt automaten og kan med få tastetrykk velge betalingsmåte. Legesentrene blir i utgangspunktet kontantfrie, men det vil likevel i en overgangsperiode være mulig å betale kontant.

Ordningen med betalingsautomater innføres samtidig i samarbeidskommunene Åmot, Trysil og Stor-Elvdal.

Betalingsautomaten kommer fra CrediCare og er markedets mest moderne betalingsautomat. Den er enkel i bruk, ergonomisk tilpasset og med hev-senk funksjon.

Vi har stor tro på at dette vil forenkle oppgjørsprosessen for pasientene, og vi gleder oss til å ta den i bruk.

Velkommen til å prøve vår nye løsning.

Sist oppdatert: 10.06.2016 10:41:33