Batterijakten i 4. klasse

Batterijakt%20i%204%20klasse
​4. klasse ved Engerdal barne- og ungdomsskole
​I 4. klasse på EBUS driver vi med en spennende miljøprosjekt. Vi deltar nemlig i «Batterijakten». Det går ut på at vi samler inn brukte husholdningsbatterier og leverer til gjenvinning.
De to klassene i landet som samler inn mest batterier, vinner klassesett med iPader. Vi vil jo gjerne nå opp,  men gjør vi ikke det, gjør vi uansett en god jobb for miljøet!

Akkurat nå ser topplista slik ut:

batterijakten

Dette er vi veldig stolte av! Men vi trenger DIN hjelp for å beholde plassen! Hvis alle dere som får denne mailen kan ta en runde hjemme og sjekke om dere finner noen brukte batterier vi kan få, hadde vi blitt veldig glade. Batteriene kan leveres på EBUS. Blir dette vanskelig kan dere sende mail til meg (Siri), så finner  vi en løsning. Vi tar ikke i mot oppladbare batterier eller bilbatterier.

Vil du ha mer informasjon, se www.batterjakten.no

Takk for at du tok deg tid til å lese, vi gleder oss til å høre fra dere!

Ha en fin dag!

Tekst og foto:  Siri Enger