Avslutning på studiet småbarnspedagogikk

​13.juni var det avslutning for 22 studenter på studiet småbarnspedagogikk. Studentene som har deltatt har kommet fra Elverum, Åmot, Stor-Elvdal, Engerdal, Trysil, Os og Rendalen.

​Studiet har vært et samarbeid mellom Fylkesmannen, Karlstad universitet, Trysil og Engerdal kommune. Det har vært et desentralisert tilbud med   8 samlinger fra høsten 2012 og fram til juni 2013.  7 av samlingene har vært i Trysil, en samling var ved universitetet i Karlstad. Til samlingen deltok også fylkesmannen og noen av de barnehagefaglig ansvarlige i kommunene.

Studentene hadde forelesning, mens de andre som var med fikk god informasjon om Karlstad universitet, www.kau.se.

På avslutningskvelden som ble avholdt på Trysil-Knut hotell var det utdeling av vitnemål til studentene. I følge de ansvarlige fra Karlstad universitet hadde studentene oppnådd fantastiske resultater – de beste noensinne. Gratulerer til studentene med flott innsats og resultat!!

SMåbarnped

På bildet ser vi studenter, fylkesmannens representant og barnehagefaglige ansvarlige fra kommunene.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:26:22