AS Fæmund II inviterer til møte

fæmund%20II%20ute%20på%20Femund
​Fæmund II
​Vi i AS Fæmund II ønsker og møte reiselivet i Engerdal for å se på muligheten for om vårt produkt kan settes sammen til pakker med deres produkt med mål om flere gjester til oss alle.

​Dette er ment som et kreativt møte, men også ett møte hvor vi bør konkludere med noen pakker om det er ønske fra noen av de fremmøtte.
Vi er et reiselivsprodukt på linje med dere og møter stadig utfordringer på å nå nye markeder eller beholde de vi har, og samarbeid med det eksisterende næringslivet i begge våre kommuner er derfor viktig.

Vi ønsker dere velkommen til møte den 04. desember på Krysset Kafe, Drevsjø kl. 19.00

Leder for destinasjonen, næringsutvikler, samt deler av styret i AS Fæmund m/skipper vil være tilstede.

Med hilsen
AS Fæmund