Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Østerdalsjul

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden
Anders%20Lillebo%20-%20Østerdalsjul

​Julekonsert i Framnes samfunnshus søndag 20. desember kl 19.00.


Østerdalsjul er en julekonsert inspirert av naturen og kulturen i Østerdalen. Tre av de fire medvirkende musikerne har også solide røtter i området. Musikerne i gruppen presenterer kjent og mindre kjent julemusikk på sin måte.

Det blir servering av «Juletapas à la Engerdal» (100,-) v/Engerdal Mat og Catering.
Det vill også være mulig å kjøpe drikkevarer.

Anders Lillebo – piano, trøorgel

Anders kommer fra Engerdal og er en musiker med særdeles variert musikalsk bakgrunn. Etter endte studier i jazzpiano ved musikkonservatoriet i Kristiansand og Högskolan för scen och musik i Gøteborg brakte hans nyoppdagete interesse for folkemusikk ham til Irland hvor han tilbrakte to år i det irske tradisjonsmusikkmiljøet. Vel hjemme Norge igjen er Anders i dag en aktiv frilansmusiker innen en rekke sjangre, fra jazz til folkemusikk. De senere årene har han også gjort seg bemerket som komponist sammen med Kopparleden Teaterlag bla. med forestillingene
«Anna i ødemarka» og «En såmmårnattsdrøm».

Annar By – gitar, vokal

Annar har sin bakgrunn fra rockemiljøet i Elverum. Han har sin utdannelse fra Folkemusikkstudiet på Rauland og Den Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han I 2006 ga han ut sitt første soloalbum «Folk, Gitar, Sang». For denne kritikerroste plata ble han tildelt prisen «Årets debutant» under Folkelarm. Senere har han blitt kjent for de fleste gjennom gruppen «Fra de mollstemte skoger». Ellers kan det nevnes om Annar at han bekledde rollen som Sven Svarte (Monostatos) i folkeoperaen «Trollfløyta», en nordisk versjon av Mozarts Tryllefløyten med regi av Leif Stinnerbom. Han har også turnert Norge på langs og tvers sammen med visesangeren Lars Bremnes i regi av Rikskonsertene.

Beate Børli Løkken - vokal

Beate er fra Stor-Elvdal og er utdannet pedagog og jazzsanger fra Norges Musikkhøgskole. Hun har i mange år jobbet i ulike grupper innen sjangrene viser, jazz og pop. Nært hjertet hennes ligger også den norske folkemusikken, og de siste årene har hun jobbet stadig mer med denne sjangeren, blant annet gjennom vokalkvintetten «Fauna» som for tiden aktuell med platen «Solefall».

Jon Hjellum Brodal – fele

Jon kommer fra Oslo og er en felespiller med musikalske impulser fra mange ulike deler av det norske folkemusikkmiljøet. Etter fullført folkemusikkutdannelse ved Norges Musikkhøgskole er han i dag aktiv frilansmusiker i en rekke ulike konstellasjoner blant annet med folkemusikktrioen «Vrang».

Konsertstart kl 19.00
Bill: 200,-/100,-(barn)

Sist oppdatert: 25.11.2015 13:36:58